72884128_2157965420974018_7092074681779355648_o

Házhoz megy a húsvéti kalács is

Fellángolt az otthoni kenyérsütési kedv, de aki a kedvenc péksüteményét szeretné továbbra is élvezni, akár házhoz is rendelheti. Sőt, van olyan pék, aki kovászt is ad.

Budapesten már sok helyen lehet, lehetett jó minőségű kenyeret, péksüteményt kapni, és a pékek legalább olyan hamar tudtak váltani, mint az éttermek. Az alábbiakban összeszedtük, mely pékségekből tudjuk az otthonunkba rendelni a finom kenyereket, csigákat, pogácsákat, sőt a legtöbb hely már a húsvéti kínálattal készül.

A Fill Good úgy hirdeti magát és a házhozszállítási lehetőséget, hogy közben magazinunk Budapest Gasztrokalauzát is reklámozza. „Mostantól végre rendelhettek a Fill Goodtól, a város egyetlen pékségétől, amelyet a Magyar Konyha magazin három kategóriában is Budapest TOP 10-es mezőnyébe szavazott: kézműves pékség, vegán konyha és mentes hely!” – írják. A Fill Good vegán pogácsáitól, pozsonyi kiflijeitől és egyéb finomságaitól valóban le vagyunk nyűgözve, és szerencsére nem kell lemondanunk róla a kényszerű korlátozások alatt sem, igaz, a Hollán Ernő utcai pékség csak bizonyos kerületekbe szállít. A Bake My Day a XI. és a XII. kerületbe viszi ki péksüijeit és kenyereit, a Freyja fergeteges croissant-jait pedig bizonyos pesti kerületek kérhetik az otthonukba.

(…)

TELJES CIKK

Comments are closed.